NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ossendrecht

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ossendrecht

EEN MEER Allround zanger boeken in Ossendrecht?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Ossendrecht

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!