NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oost West En Middelbeers

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oost West En Middelbeers

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Oost West En Middelbeers?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Oost West En Middelbeers

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!