NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Oeffelt

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Oeffelt

EEN MEER Allround zanger boeken in Oeffelt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Oeffelt

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse hits zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!