NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Netersel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Netersel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Netersel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Netersel

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!