NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Moerdijk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Moerdijk

EEN MEER Allround zanger boeken in Moerdijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Geen probleem.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Moerdijk

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!