NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Middelrode

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Middelrode

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Middelrode?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit heel vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat mag u bepalen.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Middelrode

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!