NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Luyksgestel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Luyksgestel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Luyksgestel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn songlist omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Luyksgestel

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!