NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Liessel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Liessel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Liessel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Liessel

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!