NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Lage Zwaluwe

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Lage Zwaluwe

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Lage Zwaluwe?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Aan u de keus.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Lage Zwaluwe

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!