NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Kruisland

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Kruisland

EEN MEER Allround zanger boeken in Kruisland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Kruisland

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!