NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hulten

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hulten

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Hulten?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Geen probleem.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Hulten

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!