NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Hoeven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Hoeven

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Hoeven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Hoeven

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!