NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Halsteren

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Halsteren

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Halsteren?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Aan u de keus.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Halsteren

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!