NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haghorst

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haghorst

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Haghorst?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Haghorst

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!