NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Haarsteeg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haarsteeg

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Haarsteeg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger meestal in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn collectie omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Haarsteeg

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandse songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!