NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Groeningen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Groeningen

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Groeningen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Groeningen

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!