NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Elshout

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Elshout

EEN MEER Allround zanger boeken in Elshout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Elshout

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!