NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Eindhoven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Eindhoven

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Eindhoven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Eindhoven

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!