NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Eersel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Eersel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Eersel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Eersel

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!