NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in De Moer

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in De Moer

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in De Moer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is aan u.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in De Moer

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!