NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Bosschenhoofd

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Bosschenhoofd

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Bosschenhoofd?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Aan u de keus.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Bosschenhoofd

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!