NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Borkel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Borkel

EEN MEER Allround zanger boeken in Borkel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Borkel

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!