NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Biest-Houtakker

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Biest-Houtakker

EEN MEER Allround zanger boeken in Biest-Houtakker?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Biest-Houtakker

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!