NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Best

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Best

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Best?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Best

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!