NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Berlicum

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Berlicum

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Berlicum?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Berlicum

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!