Bekende zanger boeken in Venhorst? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Venhorst

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Venhorst?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Venhorst

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!