NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Babyloniënbroek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Babyloniënbroek

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Babyloniënbroek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Babyloniënbroek

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!